logo

Logo dizajn

crta
crta
Web dizajn

Profesionalna izrada logotipa

Izuzetno dobar logotip trebao bi biti prepoznatljiv, da bude različit, prikladan, izuzetno praktičan, jednostavne grafičke forme i treba slati jasnu poruku. Logotip prema modernim smjernicama od izrada 3D logotipa, preko logotipa u vektorskom formatu za sve namjene i sve vrste upotrebe.

Logo je zaštitni znak svega što neko preduzeće, njegovo poslovanje proizvod i usluge predstavljaju. U današnje vrijeme logotip kao dio vizualnog identiteta preduzeća koristi se u gotovo svim sferama ljudskog djelovanja. Svijet koji nas okružuje prepun je različitih logotipova koje mi nepogrešivo povezujemo uz  brand ili organizaciju koji predstavljaju. Pitate se kako je njihov vizualni identitet postao dio vaše svakodnevice? Gdje se krije njihov uspjeh i kako da i Logo je zaštitni znak svega što neka tvrtka, njeno poslovanje i proizvod predstavljaju. 

Logo

 U današnje vrijeme logotip kao dio vizualnog identiteta kompanije koristi se u gotovo svim sferama ljudskog djelovanja. Svijet oko nas pun je logotipova koje nepogrešivo povezujemo uz neki brand ili organizaciju. Kako je njihov vizualni identitet postao dio Vaše svakodnevice? U čemu je njihov uspjeh i kako da osmislite dobar dobar logo za Vaše preduzeće?

Sam proces mora imati za smisao da logotip bude automatski prepoznatljiv. Logotip je jedan od aspekta preduzeća koji kreira komercijalni brend i njegovi oblici, boje, fontovi i grafike najčešće čine da se razlikujete od konkurencije. Znači logotip služi kako bi vas prepoznali.

Prepoznatljiv i dobr logotip, praktičn, u jednostavnoj grafičkoj formi, i treba prenositi namjensku poruku. Značenje koje treba diktirati kvalitetan dizajn logotipa se uglavnom odnosi na poruku koju takav logotip prenosi. Kod kreiranja logotipa treba voditi računa o njegovoj komercijalnoj upotrebi. Štampanje u bilo kojoj veličini.

Web dizajn

Popularne usluge

icon
Redizajn sajta

Redizajn web sajta nije samo estetsko osvježavanje; to je strateški korak ka poboljšanju funkcionalnosti,

SEO
SEO optimizacija

Optimizacija sajta je jedan od oblika internet marketinga. Osnovni cilj svake web stranice je da bude pronađena 

dizajn
Grafički dizajn

Grafički dizajn igra ključnu ulogu u stvaranju vizualnog identiteta koji se pamti. Bez obzira da li je riječ o logotipu,

Trebate novi web sajt ili redizajn starog

Želite li imati web stranicu koja se ističe i impresionira vaše klijente? Onda ste na pravom mestu. Mi kreiramo digitalna rešenja koja će odražavati vašu jedinstvenost i unaprediti vašu online prisutnost.